Специална програма под надслов Любов и вино в театъра“  очаква

...
Специална програма под надслов Любов и вино в театъра“  очаква
Коментари Харесай

„Любов и вино в театъра“ в Дом на културата

Специална стратегия под надпис „ Любов и вино в театъра “  очаква празнуващите на 14 февруари в Дома на културата „ Борис Христов “. Организаторите от Община Пловдив, ПК Ажур-Пико, МАСКАРТ и Областен информативен център – Пловдив са планували празнични събития в две елементи.

Програмата стартира от 19:00 часа в Зрителната зала на Дома с премиерата на представлението „ С тил към залеза “, в което вземат участие Юлиян Вергов, Александра Сърчаджиева, Ива Доро и Петър Антонов.

Спектакълът споделя две разнообразни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях.

Действието среща публиката с четирима герои – професионален готвач със личен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е мощно увлечен; международно прочут пианист; писателка, която издава книга-бестселър (описващ провалената връзка сред нея и пианиста).

Благодарение на новата книга, орисите на четиримата се преплитат. Те стартират да поддържат връзка и споделят всичко, което всеки един от тях счита за истина, бранят и упорстват своите прочувствени права. Именно това ражда нелепи, неуместни, красиви и вълнуващи обстановки и мечтания. Съдбата на всеки един от героите е неповторима, странна, смешна и покъртителна.

Двама мъже и две дами беседват за любовта, за разминаванията, за разделите и за хубостта. Една извънредно нежна и ужасно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство. Текстът е на  Яна Борисова, музиката на Милен Кукошаров. Режисьор  е Димитър Коцев – Шошо.

Празничното въодушевление ще продължи от  21:00 часа с музикална стратегия от Калоян Николов във фоайето. Гостите ще се насладят на обичани рок балади, отдадени на любовта в компанията на чаша вино и италиански деликатеси, любезно предоставени от верига магазини „ Нак Маркет “.

Винен сътрудник на събитието е Серия Kabile, създавано от една от най-старите и обичани родни мазета – Вила Ямбол.

През цялото време от 18:00 часа до 22:00 часа специалистите на Областен информативен център ще бъдат разполагаем за всички искащи да се осведомят за стратегиите и процедурите за кандидатстване в новия програмен интервал.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР